perjantai 22. tammikuuta 2016

Ajatuksia...

Ajattelin pikku enkelin joululahjan laittaa autooni kulkemaan mukanani ♡

Tuntuu, ettei ajatukset pysy ollenkaan kasassa..mitään ei meinaa muistaa jne. Välillä sit taas iskee sen laatuinen jumitus, ettei ajatukset tunnu kulkevan lainkaan.

Ainakin asioita on tosiaan saatu eteenpäin, tänään pitäisi käydä ostamassa miehelle hattu hautajaisia varten, hakea molempien kengät suutarilta ja hakee mun mekko liikkeestä.

Äsken kirjottelin kuolinilmoitusta lehteen..tai olin jo aloitellut aiemmin sitä ja nyt kirjoittelin puhtaaksi. Vielä pitäisi loppu pähkäillä siihen viikonlopun aikana.. ensi viikolla on hautajaiset, yksi raskaimmista päivistä, niin ajateltiin lehti-ilmoitus heti seuraavaan lehteen mikä sen jälkeen ilmestyy.

Anniinan vaatteita ja joitakin lelujakin pakkailtu pahvilaatikoihin ja lähetän niitä erään ystäväni tytölle, joka niitä tarvitsee ♡ Ensin olin ajatellut lahjoittaa kaiken Hopelle, mutta kun kuulin tuosta että tarvitaan niin tottakai annan sinne silloin ♡ Tai kysyivät he hintaa, mutta en jaksa miettiä hintaa...omantunnon mukaan, kunhan ainakin toimituskulut saisi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti